”De flesta köper bröd, varför inte köpa ett som gör skillnad.”
Vi har låtit naturen få göra sitt jobb, Birgers surdegsprocess tar över 1 dygn vilket frigör hälsosamma doser av kostfiber, järn, magnesium, kalium, fosfor, selen, zink och antioxidanter i våra surdegsbröd. Vi har även sänkt pH-värdet som bidragit till en längre hållbarhet och en syrlig karisma vilket dessutom gynnar upptaget av mineraler ifrån mjölet. Med ett gediget hantverk hålls brödet ihop hela vägen förbi tunntarmen och bryts ner i tjocktarmen, du förblir mätt längre och får en jämn blodsockerkurva som konsekvens!
Förvänta dig att hitta inget mer än vatten, mjöl och salt i våra bröd!
Tillverkat av BIRGERSURDEG®️,
Kungsbrogatan 5A
371 31 Karlskrona
Bokning av Birger gäller för Birgerlimpor och Birgertårtor!
Vi erbjuder följande betallösningar:
|
Näringsdeklaration: SURDEGSBRÖD
Hållbar enligt anvisningar i 8–10 dagar
Ingredienser: Vatten, Vetemjöl, Rågmjöl, Salt
Näringsinnehåll per 100g:
Energi: 317kcal
Fett: 1,4g
Kolhydrater: 61,7g
Protein: 10,4g
Salt: 0,6g
Rik på miniraler!📢
Fosfor: 130mg (22% av DRI)
Selen: 8mg (13% av DRI)
Järn: 2mg (11% av DRI)
Zink: 1mg (11% av DRI)
Magnesium: 30mg (9% av DRI)
Kalium: 194mg (6% av DRI)
Kan innehålla spår av NÖTTER.
Tips! Värm färska bröd i ugnen på 125°C i 15 minuter och frysta på 200 grader i 20 minuter med ånga så blir de som nybakat. Förvara med snittet ner mot skärbrädan och ha skorpan i luften så håller de i minst 1 vecka. Lägg i plastpåse om du har det väldigt torrt hemma. Rosta skivor i brödrost så blir det nybakat gång på gång. Det blir så eftersom limporna är bakade med över 63% vatten som ångar och tillagar brödet på nytt! En annan effekt av den höga vattenhalten är att inkråmet inte smular.👍
”Tack för att du väljer en unik produkt som bekämpar lokal hungersnöd.”
Direktkontakt:
Tim Andersson
VD BIRGERSURDEG®️
info@birgersurdeg.se
www.birgersurdeg.se
+46725-44 47 00